Op het consultatiebureau heeft ieder kind een eigen digitaal dossier waarin de groei en ontwikkeling worden bijgehouden. Met Mijn Kind Dossier (MKD) kan je met je DigiD op elk moment van de dag inloggen in het dossier van jouw zoon of dochter.

Op MKD kun je de groeidiagrammen van je kind inzien, afspraken wijzigen, filmpjes over opgroeien en opvoeden bekijken en nog veel meer. Meer informatie over MKD en hoe je in kan loggen lees je in de folder.

Vragenlijsten in Mijn Kind Dossier

Elke keer dat je een afspraak hebt op het consultatiebureau staat er een digitale vragenlijst voor je klaar. Deze vragenlijst is een hulpmiddel ter voorbereiding op de afspraak. Je kunt in de vragenlijst aangeven hoe het gaat en waar je het zelf over wilt hebben. Dat maakt dat de jeugdarts en jeugdverpleegkundige al van te voren al weten hoe het gaat en wat belangrijk is. Deze vragenlijsten zijn alleen beschikbaar via MKD.

Privacy

Mijn Kind Dossier is alleen toegankelijk voor jou als ouder met behulp van je DigiD. Dus niet voor zorgverleners. DigiD is een veiligheidstechniek die door meerdere overheidsdiensten wordt gebruikt.

Wil je meer informatie?

Heb je vragen over MKD dan kan je dit bespreken op je consultatiebureau of stuur een mail naar mijnkinddossier@stmr.nl

Waar wij zitten

vind de locatie bij jou in de buurt