Je kunt bij ons voor meer terecht dan je denkt. De meeste mensen denken bij het consultatiebureau vooral aan het wegen en meten en de consulten.

Inloopspreekuren

Heb je tussen de geplande afspraken door vragen? Dan kun je terecht op een van onze inloopspreekuren in verschillende gemeenten in Rivierenland. Toets je postcode of woonplaats in en vind het consultatiebureau bij jou in de buurt.

Huisbezoek

Als er vragen of zorgen zijn dan kan de jeugdverpleegkundige ook op huisbezoek komen. Dit gebeurt regelmatig bij slaapproblemen, eetproblemen en opvoedvragen. Je kunt zelf vragen om een huisbezoek, soms zal de jeugdarts of de jeugdverpleegkundige een huisbezoek aan je voorstellen.

Inloopspreekuur op peuterspeelzalen

Onze jeugdverpleegkundigen komen regelmatig op peuterspeelzalen. Je kunt op de peuterspeelzaal vragen of en wanneer ze langs komt. Er is dan ruimte voor het stellen van vragen. Ook kan de jeugdverpleegkundige helpen als een kind iets extra’s nodig heeft van de peuterspeelzaal.

Online bibliotheek

Als je vragen hebt over het opvoeden en opgroeien van je kind, wil je natuurlijk graag gemakkelijk en snel het juiste antwoord vinden. In de online bibliotheek op onze site vind je alles over opvoeden en ontwikkeling van je kindje van 0 tot 4 jaar. Vanuit deze bibliotheek kun je filmpjes, folders en flyers over verschillende onderwerpen bekijken en downloaden.

Waar wij zitten

vind de locatie bij jou in de buurt